Politica de confidentialitate si securitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice noi, SC EPUFOS SRL ne angajam sa administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le primim de la clienti. Scopul colectarii datelor este realizarea de actiuni de marketing, reclama si publicitate sub forma de mesaje publicitare si de marketing; de asemenea colectarea datelor personale se face in scopul comertului on-line si a expedierii marfurilor achizitionate on-line si a newsletterului in cazul in care s-a bifat casuta corespunzatoare, caz in care adresele de email devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicate pe site sau in continutul newsletter-ului.

Refuzul completarii acestor date determina imposibilitatea executarii comenzii lansate on–line. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritati publice in baza atributiilor lor legale si bancilor in cazul platii on-line.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale in scopuri de marketing direct si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu un mesaj de e-mail pe adresa contact@epufos.ro . Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil la adresele de contact mentionate mai sus.

Site-ul www.epufos.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.epufos.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Protejarea confidentialitatii informatiei transferate pe Internet este foarte importanta pentru afacerile care se dezvolta pe baza Internet-ului. ePufos.ro a creat aceasta declaratie pentru a demonstra clar respectul sau pentru dreptul la intimitate a individului. In timpul navigarii pe pagina noastra de web este posibil ca uneori sa fie necesar sa va cerem informatii despre dvs. Aceasta declaratie descrie modul in care noi colectam si utilizam informatiile furnizate de dvs.

ACORD

Accesand si navigand aceasta pagina web acceptati implicit termenii de confidentialitate si utilizare descrisi in continuare. ePufos.ro poate revizui oricand termenii de confidentialitate fara o notificare prealabila. Decizia de a schimba termeni in "Termeni de confidentialitate" va fi urmata de schimbari in aceasta pagina pentru ca dvs. sa cunoasteti intotdeauna modul in care colectam si utilizam informatia.

COLECTAREA INFORMATIEI PERSONALE

In general va cerem informatii despre datele dvs. personale atunci cand comandati produse sau solicitati informatii despre produsele noastre, sau va inscrieti la un eveniment afisat pe pagina noastra. Informatia colectata de ePufos.ro contine urmatoarele puncte: nume, prenume, adresa, telefon, adresa email, locatie, dar poate contine si alte informatii atunci cand este necesar sa furnizam un serviciu solicitat.

UTILIZAREA INFORMATIEI PERSONALE

ePufos.ro poate utiliza informatia furnizata in scopul procesarii intrebarilor sau cererilor dvs. sau in scopul imbunatatirii produselor sau serviciilor noastre. ePufos.ro are dreptul sa va trimita e-mailuri periodice continand informatii legate de serviciile sau produsele despre care v-ati interesat. Veti putea renunta la aceste informari cand doriti.

SECURITATEA INFORMATIEI PERONALE

ePufos.ro protejeaza cu strictete informatia dvs. personala de la pierdere, utilizarea in alte scopuri, accesul neautorizat, alterare sau distrugere. O terta parte va avea acces la informatia furnizata de dvs. doar in cazul acceptului expres al dvs. sau in cazul in care legea in vigoare cere acest lucru.

CONDITII DE UTILIZARE A INFORMATIEI DE PE ACEASTA PAGINA WEB

Nu aveti dreptul de a folosi, refolosi, distribui, republica sau modifica in scop public sau comercial informatiile, pozele produselor, datele, descrierile produselor continute in acest site fara permisiunea scrisa a S.C. EPUFOS S.R.L. Imaginile produselor sunt orientative.