Despre Noi

Oricat de banal ar suna, in orice relatie, chiar si în cele de lunga durata, intotdeauna este loc de mai multa initiativa si de suprize placute...

"La un moment dat, a intervenit o cearta si in relatia noastra. Imi doream sa repar lucrurile frumos, asa ca m-am gandit la un cadou de impacare. Si ideea mi-a venit instant : un urs gigant de plus. Online nu am gasit pe vremea aceea, asa ca am inceput sa caut in oras. Am dat de un singur magazin care comercializa asa ceva si am luat cel mai mare urs de acolo. Cred ca avea in jur de 1.20m. Parea foarte mare, dar fata de ce propunem noi azi pe site, era mic si foarte scump. L-am ascuns la niste prieteni pentru cateva zile. Apoi, in ziua in care mi-am luat inima in dinti, l-am recuperat pe ursulica si cu el la brat am batut la usa iubitei mele. L-am pus in dreptul vizorului, deci practic eu nu ma vedeam de pufosenie (asta era si ideea, daca voiam sa imi deschida usa :P). La inceput, reactia ei a fost nepretuita: ii radiau ochii de fericire, dar vazandu-ma pe mine, s-a mai dus din stralucire :)) Nu a fost usor sa o recastig, insa eforturile au meritat pentru cea care azi a devenit sotia mea.”

Catel de plus mare

Cam aceasta este povestea din spatele initiativei de a creea acest magazin online... Pufoseniile noastre au aparut din dragoste. Pentru noi, ursul de plus a reprezentat impulsul de a trece peste greutati, ne-a amintit ca ne putem iubi in continuare, cu bune si cu rele. Tocmai de aceea ne-am decis sa il transformam intr-un simbol al sentimentelor frumoase impartasite catre cei apropiati. Noua, celor mari, ursii de plus ne amintesc de asemenea, cu nostalgie, de vremea copilariei fara griji. Tocmai de aceea, acestia sunt adesea cadourile perfecte pentru majorate sau, de ce nu, pot reprezenta chiar o atentie originala pentru bunicii nostri. Pentru cei mici insa, rolul ursului de plus este inca si mai important, ajutand copilul sa depaseasca momentele de singuratate si frica. Pufosenia il invata in acelasi timp, cum sa se autolinisteasca, devenind mai increzator in sine, matur si mai independent. Astfel, pentru copilul vostru, nu este doar o jucarie, ci un prieten. Mare, moale, catifelat, de foarte buna calitate, ursuletul nostru poate fi folosit ca fotoliu sau perna de dormit. Mai presus de toate acestea, poate oferi un somn linistit, amintindu-ne cu drag de persoana ce l-a oferit.